Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

KoulutusKaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy. Tapahtumat ja koulutukset ovat lähtökohtaisesti maksullisia, ja osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen. Tapahtumien peruutusehtoihin voit tutustua ja koulutustiimin yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta

Kevät 2018

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Kaupan työsuhdeasioiden peruskurssi

Maanantaina 5.3.2018 klo 9.00–16.00
GLO Hotel Kluuvi, Kluuvikatu 4, Helsinki

Työsuhdeasioiden peruskurssilla saat hyvän yleiskuvan kaupan keskeisistä työsuhdemääräyksistä. Opit tuntemaan sekä Kaupan työehtosopimuksen määräyksiä että työlainsäädäntöä käsiteltävien aiheiden osalta.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan vuosiloma-asiat

Torstaina 15.3.2018 klo 13.0016.00 
Eteläranta 10, neuvottelukeskus, Helsinki

Koulutuksen tavoitteena on oppia vuosiloman ansaitsemiseen ja antamiseen sekä vuosilomapalkan laskemiseen liittyvät vuosilomalain ja Kaupan työehtosopimuksen määräykset.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Kaupan työaikapäivä

Tiistaina 10.4.2018 klo 9.0016.00 
Tapahtumatalo Bank, Wall Street -puoli, Unioninkatu 20, Helsinki

Koulutuksessa opitaan hyödyntämään työehtosopimuksen mahdollistamat työaikajoustot ja siten lisäämään tehokkuutta ja säästämään palkkakustannuksissa. Koulutuksessa keskitytään erityisesti työajan tasoittumisjärjestelmään, mutta opitaan myös kaikki keskeiset työaikalain ja Kaupan työehtosopimuksen työaikaan liittyvät määräykset.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Ongelmia ratkaiseva esimies

Tiistaina 17.4.2018 klo 9.0012.00
Eteläranta 10, neuvottelukeskus, Helsinki

Työsuhteen päättäminen henkilöstä johtuvasta syystä

Torstaina 17.5.2018 klo 12.0016.00
Radisson Blu Royal, Helsinki

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Kaupan tutkimuspäivä 2018: Kauppa kuluttajan peilinä

Torstaina 1.2.2018 klo 10.00–16.00
Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki

Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö järjestää yhteistyössä Kaupan liiton kanssa uudistetun Kaupan tutkimuspäivän, jossa esitellään kauppaa koskevia ajankohtaisia tutkimuksia sekä sitä, miten kauppa käytännössä tutkimustietoa soveltaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

Payment SUMMIT 2018

21.–22.3.2018 
Scandic Park, Helsinki

Payment SUMMIT -tapahtumassa esitellään vuosittain viimeisimmät trendit maksutapojen ja tunnistautumisen saralla. Maksamisen saralla ei ole koskaan ennen tapahtunut näin paljon ja arvoketjuun kuuluvien eri osapuolien tulee pysyä ajantasalla sekä verkostoitua entistä tehokkaammin.

ETUHINTA Kaupan liiton jäsenille: 990 € + alv 24 % / 2 päivää (norm. 1 645€). Etukoodin saat sähköpostitse osoitteesta miia.luukkainen(at)kauppa.fi.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt  

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme seuraaville osallistujille 15 % alennuksen osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Lisätietoja koulutuksista ja tapahtumista, lisätietoja ilmoittautumisesta, yrityskohtaiset koulutukset:
Miia Luukkainen, p. 040 551 8338

Kumppanuudet ja muut kaupalliset toiminnot:
Tuula Loikkanen, p. 040 922 0750