Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Raju uudistus leipäjonoihin? Köyhät halutaan syömään yhdessä - leipäjonot putsataan pääkaupunkiseudun kaduilta | Kaupan liitto verkko RSS

Leipäjonojen kansasta halutaan nyt aktiivisia osallistujia. Vastikkeellista ruoka-apua on väläytetty suunnitelmissa. Iso luuta uhkaa pääkaupunkiseudun leipäjonoja. Leipäjonot halutaan putsata pois katukuvasta.

Viinaralli hiipuu - yhä harvempi suomalainen tuo Virosta alkoholia | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaisten rahankäyttö Virossa on viime vuosina kutistunut samalla, kun yhä harvempi suomalainen tuo Virosta alkoholia. Alkuvuodesta 2018 alkoholin maahantuonti näyttäisi edelleen harventuneen, kertoo Kaupan liitto.

Viina ei enää vedä Viroon - viinarallin hiipuessa etelänaapuri saa entistä vähemmän suomalaiseuroja | Kaupan liitto verkko RSS

Tulevaisuudessa etelänaapurin halvemmista palveluista odotetaan entistä houkuttelevampaa matkailuvalttia. Suomalaismatkaajat tuovat alkoholia tuodaan Virosta entistä vähemmän. Samalla rahan kokonaiskulutus vironmatkoilla on hiipunut.

Viron viinaralli lantraantuu | Kaupan liitto verkko RSS

Ostokset painottuvat nyt entistä enemmän palveluihin. Vuonna 2014 Viron matkaajista 81 prosenttia toi matkaltaan alkoholia. Viime vuonna enää alle 70 prosenttia toi mukanaan alkoholia.

Alkoholin vetovoima Viron matkailussa hiipuu | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaisten rahankäyttö Virossa on viime vuosina kutistunut samalla, kun yhä harvempi suomalainen tuo Virosta alkoholia. Alkuvuodesta 2018 alkoholin maahantuonti näyttäisi edelleen harventuneen.

Kirjan ja ruusun päivänä kannustetaan suomalaisia lukemaan | Kaupan liitto verkko RSS

Kirjan ja ruusun päivää vietetään maanantaina 23.4. Lukemisen merkkipäivää juhlistetaan kirjakaupoissa ympäri Suomen. Kirjakaupat jakavat Leena Lehtolaisen Turmanluoti -keräilydekkaria asiakkailleen kaupanpäällisenä vain tuona päivänä.

Verkkokauppa pakottaa perinteiset kaupat muuttumaan: "Myymäläkoko pienee showroomiksi" | Kaupan liitto verkko RSS

Kivijalkakaupat, kauppakeskukset ja verkkokaupat kilpailevat asiakkaista. Samaan tahtiin kun verkkokaupan suosio kasvaa, kaupunkien paraatipaikoille nousee uusia suuria kauppakeskuksia.

Moni uusi johtaja on jo aloittanut työnsä | Kaupan liitto verkko RSS

Sukupolvenvaihdos on käynnissä Palvelualojen työnantajat Paltassa, Kaupan Liitossa, Teknologiateollisuudessa, Tilaa Kainuun Sanomat tai kirjaudu sisään

Sukupolvet vaihtuvat ennätystahtiin työnantajaliitoissa - digiajan valttikortit ovat nyt nuorempien käsissä | Kaupan liitto verkko RSS

Seitsemän ison työnantajajärjestön toimitusjohtaja vaihtuu tai on hiljattain vaihtunut. Digitalisaatio jatkuu kiivaana kaikilla toimialoilla. Sitä korostavat palvelualojen, kaupan ja teknologiateollisuuden väistyvät toimitusjohtajat.

Kolumbiassa Cencosudin työntekijät saavat nyt sunnuntaityöstä korvauksen | Kaupan liitto verkko RSS

Kolumbian kaupan liitto UNIÓN on solminut työehtosopimuksen vähittäiskaupan yhtiön Cencosudin kanssa. Vastaisuudessa yhtiön työntekijät saavat muun muassa korvauksen sunnuntaina työskentelystä.