Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Tuntematon jäte, myrkkykaasut Tukes: Kiertotalouslaitoksiin liittyy uusia turvallisuusriskejä | Kaupan liitto verkko RSS

Colourbox Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes selvittää hankkeessaan kiertotalouslaitosten erityisiä turvallisuusriskejä. Virasto kertoo alustavista tuloksista verkkolehdessään.

PAMin Ann Selin ja #MeToo globaalisesta näkökulmasta 9.2. | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin osallistuu huomenna Tukholmassa pohjoismaiseen paneliin, jonka teemana on "#MeToo - Pohjoismaisia järjestäytymisen välineitä globaalisesta näkökulmasta".

Case kauppa: Ei kassoja - ota tuote ja kävele ulos | Kaupan liitto verkko RSS

Tällainenko on tulevaisuuden myymälä? Yhdysvaltojen Seattlessa avattu Amazon Go hyödyntää tekoälyä, kameroita, sensoreita ja älypuhelinsovellusta.

Kauppa ja TAT viestintäyhteistyössä | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto tekee nuorisoviestinnässä tiivistä yhteistyötä Taloudellisen tiedotustoimiston (TAT) kanssa. Tavoitteena on helpottaa nuoren ammatinvalintaan liittyvää päätöksentekoa kertomalla alan ammateista.

Palveluiden sähköveroa pitää alentaa | Kaupan liitto verkko RSS

Kansainvälinen verkkokauppa tuo Suomessa kaupalle yhä enemmän kilpailua rajojen yli. Sähköveron alennus on tarpeen, jotta suomalainen kauppa olisi kustannuskilpailukykyinen.

Raivonpurkauksia, nimittelyä, kiinni käymistä - Oletko todistanut asiakasraivoa? | Kaupan liitto verkko RSS

Asiakkaiden epäasiallinen käytös on palvelualoilla jo arkipäivää. Oletko kokenut tai ollut todistamassa asiakasraivoa? Kerro meille - kysymme asiantuntijoilta, miten tilanteissa olisi voinut toimia.

Kaupan alan neuvottelut tiivistyivät keskiviikkona | Kaupan liitto verkko RSS

Työehtosopimusneuvottelut jatkuivat tänään 7.2. tiiviissä tunnelmissa PAMin suurimmalla toimialalla, kaupan alalla. Neuvotteluosapuolina ovat PAM ja Kaupan liitto.

Tuhansia myymälöitä mukana vähentämässä muovikassien kulutusta | Kaupan liitto verkko RSS

Vapaaehtoisuuteen perustuvan muovikassisopimuksen vaikutukset näkyvät jo tuhansissa suomalaisissa myymälöissä muovikassien maksullisuutena, lisääntyneenä neuvontana ja laajempina ostoskassivalikoimina.

Miten valmistautua Ison-Britannian eroon EU:sta? | Kaupan liitto verkko RSS

Yritysten ja muiden elinkeinonharjoittajien kannattaa varautua ajoissa brexitiin eli Ison-Britannian 30.3.2019 tapahtuvaan eroon EU:sta. Komissio antoi tammikuun lopussa kaksi tiedonantoa koskien eron vaikutuksia ja niihin valmistautumista.

juuri nyt: Uuden jättiyliopiston vallanjaosta syntyi katkera kiista: Tampereen yliopiston johto pitää ehdotusta johtosäännöstä lainvastaisena, rehtori syyttää OKM:ää uhkailusta | Kaupan liitto verkko RSS

Siirtymäkauden hallitus on esittänyt Tampereen säätiöyliopistolle johtosääntöä, joka herättää pahaa vertaa. Tampereen yliopiston johdossa pelätään, että uuden suuryliopiston linjasta tulevat päättämään liiaksi yritysmaailman edustajat.