Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Muovikassien mainosarvo romahti | Kaupan liitto verkko RSS

Suurin ympäristöongelma ei ole muovipussissa vaan siinä, mitä on muovipussin sisällä. "Haluatko ostaa muovikassin ostoksillesi", myyjä kysyy nykyään lähes jokaisen vaatekaupan tiskillä.

Kuluttajien luottamus maan talouteen ja työttömyyden vähenemiseen jatkui huhtikuussa | Kaupan liitto verkko RSS

Kuluttajien luottamusindikaattori oli huhtikuussa 23,2.

Alkoholin etämyyntiä Suomeen halutaan rajoittaa | Kaupan liitto verkko RSS

Sosiaali- ja terveysministeriön asettama työryhmä on selvittänyt alkoholijuomien rajat ylittävän etämyynnin eli erityisesti verkkokaupan säännösten selkiyttämistä.

Kutsu medialle: Muotikaupan monet kasvot -seminaari 22.5.2018 | Kaupan liitto verkko RSS

Mistä suomalainen ostaa vaatteensa, mistä hän kerää tietoa ja mihin tietoon luottaa? Minkälainen on onnistunut vaateostos? Entä miksi ostos joskus epäonnistuu? Syrjäyttävätkö marketit ja urheilukaupat muodin erikoisliikkeet?

Case Kauppa: IKEA Suomi tavoittelee kestävämpää arkea | Kaupan liitto verkko RSS

Kestävään kehitykseen satsaava IKEA Suomi edistää vastuullisuutta monella rintamalla. Ympäristö kiittää, kun yrityksen energiankulutus katetaan omalla tuulivoimalla, käytettyjä huonekaluja kierrätetään ja kuljetuksissa käytetään pelkkää pahvia.

Ollaan ihmisiksi -kampanja pinnalla taas | Kaupan liitto verkko RSS

Ollaan ihmisiksi -kampanja haluaa näin kevään tuntumassa muistuttaa kesätyöntekijöiden asiallisesta kohtelusta eri asiakastilanteissa. Kesää kohti mennään kovaa vauhtia, ja myös kaupat täyttyvät nuorilla kesätyöntekijöillä.

Suonpää: Emme me hyväosaiset kuitenkaan mene köyhien kanssa samaan pöytään | Kaupan liitto verkko RSS

Yritystukien luvatussa maassa avun vastaanottamista pidetään häpeällisenä vain, jos avustettava on köyhä. Hyvä ei ole ihmisen syödä yksin, pohditaan pääkaupunkiseudulla, ja siksi köyhiä halutaan patistaa pois ruokajonoista, yhteiseen pöytään.

PAMin Jaana Ylitalo: Työhyvinvointi on avain palvelualan tuottavuuden kasvattamiseen | Kaupan liitto verkko RSS

Pamin ja Kaupan liiton "Avoimella yhteistyöllä tuottava ja osaava kauppa" -hankkeen päätösseminaarissa korostuivat henkilöstön hyvinvointi ja yhteistyön merkitys tuottavuudelle.

Viinarallin hiipuminen vie Virolta 100 miljoonaa vuodessa - karkin ja tupakan ostaminen romahtanut | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaiset ostavat yhä vähemmän alkoholia Virosta. Vähentynyt viinaturismi vie Virolta arviolta 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Nuorten kesätyöseteleitä vielä jäljellä Imatralla Lappeenrannassa setelit olivat käytössä jo viime kesänä, Imatralla ne otetaan käyttöön nyt ensimmäistä ke... | Kaupan liitto verkko RSS

Julkaistu 24.4.2018 7:04 Nuorten kesätyöseteleitä vielä jäljellä Imatralla Lappeenrannassa setelit olivat käytössä jo viime kesänä, Imatralla ne otetaan käyttöön nyt ensimmäistä kertaa Kesätyöseteleitä voi hakea toukokuun loppuun saakka.