Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Lehdistökutsu: Tulevaisuuden kauppa 2018 - Mitkä ovat tulevaisuuden kaupan menestystekijät? | Kaupan liitto verkko RSS

Alma Talentin ja Kaupan liiton järjestämässä Tulevaisuuden kauppa 2018 -tapahtumassa 9.10. käsitellään kaupan alan murrosta ja siihen vaikuttavia muutosvoimia.

Vanha vitsi elää yhä - rautakaupan palvelu ei pelaa | Kaupan liitto verkko RSS

Nuoret, alle 34-vuotiaat suomalaiset kertovat saavansa heikointa palvelua rautakaupassa.

Kauppa palvelee yli viisikymppisiä paljon paremmin kuin nuorempia - asiakastyytyväisyyden ero kävi ilmi Kaupan liiton selvityksessä: "Suuri ero huolestuttaa" | Kaupan liitto verkko RSS

Selvityksen mukaan eniten parannettavaa asiakaspalvelussa olisi vaate-, urheilutarvike- ja rautakauppiailla. Kauppa palvelee yli viisikymppisiä huomattavasti paremmin kuin nuorempia ikäryhmiä - ainakin asiakkaiden omasta mielestä.

Suomessa osataan palvella yli viisikymppisiä: Asiakastyytyväisyys kuluttajapalveluihin Suomessa 2018 | Kaupan liitto verkko RSS

Palveluiden asiakastyytyväisyydessä on suuria eroja ikäryhmien välillä. Alle 35-vuotiaiden asiakastyytyväisyys jää jälkeen yli viisikymppisistä lähes alalla kuin alalla.

Kiinalaisten nettikauppojen kauhuista varoitellaan - Kerro meille omat kokemuksesi | Kaupan liitto verkko RSS

Viranomaiset varoittavat jatkuvasti palavista latureista, irtoavia osia sisältävistä leluista ja muista nettikauppojen vaaroista, mutta samaan aikaan suomalaiset tilaavat ulkomailta tavaraa yhä enemmän.

Megaluokan munaus uhkaa - Suomen kokeneimpiin kuuluva reviisori varoittaa | Kaupan liitto verkko RSS

Yrjö Tuokko, 80, kantaa vakavaa huolta siitä, että tulevaisuudessa yhä harvempaa yritystä koskee tilintarkastus. Tuokon mukaan nyt tehdään virhettä, jonka lasku lankeaa jo muutamassa vuodessa.

Ay-liike kapinoi Sipilän hallituksen irtisanomislakia vastaan: keskiviikosta tulossa iso lakkopäivä - "Emme olisi halunneet mennä näin pitkälle..." | Kaupan liitto verkko RSS

SAK kokoustaa alkuviikosta. Työnantajaleirissä elätellään toivoa, että sopu syntyisi ennen lakkopäivää.

Automaatio ja tekoäly astuivat takahuoneesta myymälään - "Digitaalisuus tuo vaihtoehtoja, eikä syrjäytä mitään" | Kaupan liitto verkko RSS

Verkkokauppa kasvaa, mutta kivijalkakaupallekin jää elintilaa. Myymälöissä voi suunnistaa ja etsiä ostoslistan tuotteita älykärryn avulla. Kaikki jännittävät verkkokauppajätti Amazonin seuraavaa siirtoa.

Taas uusi tyrmäys uudelle työajalle: "Muutokset voivat vaarantaa kriittisiä toimintoja" | Kaupan liitto verkko RSS

Työnantajajärjestöt Palvelualojen työnantajat Palta, Teknologiateollisuus, Kemianteollisuus, Metsäteollisuus sekä Kaupan liitto sanovat olevansa pettyneitä hallituksen työaikalakiesitykseen.

Kaupan liitto: Hallituksen ja ay-liikkeen väliset erimielisyydet kaadetaan yritysten maksettaviksi | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalla on vakavia haasteita ilman työtaistelutoimiakin, varoittaa Kaupan liitto. Palvelualojen ammattiliitto PAM ilmoitti perjantaina poliittisista työtaistelutoimenpiteistä. Liitto aloittaa keskiviikkona 3.10.