Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

PAM julisti kaupan alalle ylityökiellon | Kaupan liitto verkko RSS

PAM:n ja Kaupan liiton väliset työehtosopimusneuvottelut katkesivat perjantaina. Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus ilmoitti perjantaina julistavansa ylityökiellon ja työajan plussaldon kerryttämiskiellon koskemaan kaupan alaa.

Ylityökielto kaupan alalle, alkaa heti maanantaina | Kaupan liitto verkko RSS

Työehtosopimusneuvottelut katkesivat tänään. Palvelualojen ammattiliitto Pam on julistanut kaupan alalle ylityökiellon. Alan työehtosopimusneuvottelut katkesivat tänään perjantaina Pamin ja työnantajien Kaupan liiton välillä.

PAMin hallitus on määrännyt kaupan alalle ylityökiellon | Kaupan liitto verkko RSS

Neuvottelut tulivat perjantaina päätökseen molempien neuvotteluosapuolien yhteisestä päätöksestä. PAMin hallitus on määrännyt kaupan alalle ylityökiellon, joka alkaa maanantaina aamukuudelta.

PAM julisti ylityökiellon kaupan alalle | Kaupan liitto verkko RSS

Ylityökielto sekä plussaldon kerryttämisen kielto, kuuluvat PAMin hallituksen tuoreet päätökset kaupan alalle. Alan työehtosopimusneuvottelut katkesivat aiemmin tänään perjantaina.

Kaupoissa alkoi ylityökielto - palkkatarjous ei kelvannut | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen ammattiliitto PAM on päättänyt aloittaa ylityökiellon kaupan alalla. Palvelualojen ammattiliitto PAM on päättänyt aloittaa ylityökiellon kaupan alalla.

Kaupan alan sopimusneuvottelut katkesivat - PAM määräsi ylityökiellon | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus on päättänyt asettaa kaupan alalle ylityökiellon ja kieltää liukuvan työajan saldon kerryttämisen.

Neuvottelut kaupan alan työehtosopimuksesta ovat katkenneet | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto ja Palvelualojen ammattiliitto PAM ovat neuvotelleet 11.1. alkaen kaupan alan työntekijöiden työehtosopimuksesta seuraavalle kahdelle vuodelle. Neuvottelut on tänään 16.2. lopetettu.

Kaupan alan neuvottelut jumittuivat - PAMin hallitus koolla vielä tänään | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen ammattiliitto PAM ja Kaupan liitto totesivat tämänpäiväisen neuvottelurupeamansa päätteeksi, että neuvottelut kaupan työehtosopimuksesta ovat katkenneet.

Kaupan alan sopimusneuvottelut katkesivat | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alan työehtosopimusneuvottelut ovat katkenneet, kertoo Palvelualojen ammattiliitto PAM. PAM ja Kaupan liitto totesivat asian tämän päivän neuvottelurupeaman päätteeksi.

juuri nyt: Kaupan alan neuvottelut katkenneet - Pamin hallitus pohtii parhaillaan mahdollisia lakkopäätöksiä | Kaupan liitto verkko RSS

Sopimus koskee noin 200 000 kaupoissa työskentelevää ihmistä. Teemu Luukka HS Valtteri Parikka HS Julkaistu: 16.2. 15:28, Päivitetty: 16.2. 18:07 Palvelualojen työntekijäliiton Pam julisti ylityökiellon kaupan alalle.