Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Lääkemyynnin vapauttaminen on ollut kaupan tavoite pitkään - apteekkarit huolissaan turvallisuudesta | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala: "Kauppa on osoittanut, että se tuntee kyllä vastuunsa." Kaupan liiton toimitusjohtajan Juhani Pekkalan mukaan kauppa olisi valmis laajentamaan tuotevalikoimaansa myös itsehoitolääkkeisiin.

Suomen paras kaupan työpaikkaohjaaja löytyi Tesomalta | Kaupan liitto verkko RSS

Vähittäiskaupan vuoden työpaikkaohjaajaksi on valittu Päivi Tuomola, joka työskentelee osastopäällikkönä K-Supermarket Westerissä Tampereella. Vuoden työpaikkaohjaajan valitsee Kaupan koulutuksen kehittämiskeskuksen työpaikkaohjaamisen klusteri.

Miksi puutarhamultaa tai kesäkengät ostetaan vasta, kun sää lämpiää? Sää vaikuttaa ostamiseen lähes yhtä paljon kuin rahatilanne | Kaupan liitto verkko RSS

Lämmennyt sää muistuttaa ihmistä ostoksista, jotka on tehtävä. Kaupassa vuoroaan odottaessa muistuu mieleen, että jonottamisessa ei taaskaan ollut mitään järkeä. Autonrengasliikkeet sen tietävät.

Työmarkkinaosapuolten yhteistyöllä hyvinvointia ja turvallisuutta tukku- ja vähittäiskaupan alalle | Kaupan liitto verkko RSS

PAMin ja Kaupan liiton kääntämä "Fyysisiin ja psykososiaalisiin riskeihin puuttuminen tukku- ja vähittäiskaupassa" -opas pureutuu työntekijöiden hyvinvoinnin ja turvallisuuden parantamiseen.

Lukijoilta: Päivää, emme tarvitse enää näppäilyjäsi | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton keräämän 8 000 asiakaspalautteen perusteella yhdeksän kymmenestä suhtautuu kauppojen itsepalvelukassoihin myönteisesti pitäen omatoimista kassalla asiointia helppona ja sujuvana. Ihmiset kuulemma ovat kyllästyneet jonottamaan.

Lobbaus vaikuttaa politiikkaan enemmän kuin uskomme - tutkija listaa lobbareiden suuret onnistumiset | Kaupan liitto verkko RSS

Anders Blom, 62 Kuka: Suuri taustavaikuttaja ja Eurofacts Oy:n hallituksen puheenjohtaja Syntynyt: 21.

Alkon monopolin purkuehdotus jakaa mielipiteet: Kauppa innostuu, Keskusta toppuuttelee, THL pitää riskinä | Kaupan liitto verkko RSS

Kokoomuksen puoluehallitus esittää puoluekokoukselle Alkon monopolin purkamista. Uudistus olisi tarkoitus toteuttaa vaiheittain. Toukokuu nosti uuden viinakeskustelun pintaan Suomessa.

GDPR kolkuttelee ovella - informointikäytännöt laitettava kuntoon 25.5. mennessä | Kaupan liitto verkko RSS

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetään rekisterinpitäjälle nykytilaan nähden osin uusia ja yksityiskohtaisempia velvoitteita informoida rekisteröityä tätä koskevien tietojen käsittelystä.

Yllättääkö? Näin paljon suomalainen keskivertomatkaaja kuluttaa Viron reissulla | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalainen keskivertoturisti käyttää yllättävän ison summan rahaa Virossa käydessään. Tuoreen selvityksen mukaan matkaajan lompakko kevenee keskimäärin 300 eurolla etelänaapurissa.

Case kauppa: ICA Gruppen hankkii uuden verkkokaupparatkaisun brittiläiseltä Ocadolta | Kaupan liitto verkko RSS

Ruotsalainen ICA Gruppen on tehnyt yhteistyösopimuksen brittiläisen verkkokauppayhtiö Ocadon kanssa.