Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Neuvosto ja parlamentti muodostaneet näkemyksensä kauppatapadirektiiviin - trilogi-neuvottelut alkavat lokakuun lopulla | Kaupan liitto verkko RSS

Euroopan unionin neuvoston maatalouden erityiskomitea pääsi kokouksessaan 1.10. yhteisymmärrykseen elintarvikeketjun kauppatapoja koskevasta ns. UTP-direktiivistä.

Stockmann avaa verkkokauppaansa myös kumppaneilleen | Kaupan liitto verkko RSS

Stockmann avaa keväällä 2019 verkkokauppansa sisään markkinapaikan, jossa tavarataloissa toimivat kumppanit voivat myydä tuotteitaan koko Suomeen. Stockmann kertoi suunnitelmistaan Tulevaisuuden kauppa 2018 -tapahtumassa 9.10.

Tekokuituriepuja ja kuitumuhjua, eikä vaate välttämättä kestä edes yhtä pesua - vaateostoksilla on vaikea olla vastuullinen | Kaupan liitto verkko RSS

Vaateteollisuus ei satsaa laatuun eikä kestävyyteen, koska ihmiset ostavat halpoja vaatteita. Silti kuluttajan kannattaa valittaa huonosta laadusta.

Yrittäjä julkaisi kuvan bensavarkaasta - varas vei käräjille ja yrittäjä sai sakot | Kaupan liitto verkko RSS

Huoltoasemayrittäjä julkaisi Facebookissa kuvan ja nimen polttoainetta näpistäneestä miehestä. Bensarosvo vei asian oikeuteen ja yrittäjälle sekä hänen työntekijälleen tuomittiin sakkorangaistus, kertoo Aamuposti-lehti.

Kauppa linjaa: Kaikki alkoholi myyntiin kaikissa ruokakaupoissa - Viinit vapautettava seuraavaksi | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton pitkän linjan tavoite on, että Alkon monopoli alkoholikaupassa murtuu, sanoo Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala Uudelle Suomelle. "Nyt on selvästi niin, että uusi alkoholilaki on toiminut hyvin.

Kaupalla merkittävä rooli työllisyysasteen nostamisessa - sääntelyn purku vahvistaa taloutta | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto on julkistanut hallitusohjelmatavoitteensa vuoden 2019 eduskuntavaaleja varten. Kauppa kannattaa hyvinvointia, jonka kivijalan muodostavat työ, kasvu ja ympäristö.

Vielä ehtii mukaan: Tulevaisuuden kauppa 2018 - Mitkä ovat tulevaisuuden kaupan menestystekijät? | Kaupan liitto verkko RSS

Alma Talentin ja Kaupan liiton järjestämässä Tulevaisuuden kauppa 2018 -tapahtumassa huomenna 9.10. käsitellään kaupan alan murrosta ja siihen vaikuttavia muutosvoimia.

Joulusesonki alkoi kaupoissa, ja yhdestä kaupasta meni jo melkein sadan kilon erä kinkkua - "Ei ole mitään rajaa, milloin myynnin voi aloittaa" | Kaupan liitto verkko RSS

Joulutuotteiden myymisellä lokakuussa ei ole Kaupan liiton mukaan vaikutusta kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Kauppojen hyllyjä täytetään joulutuotteilla jo lokakuussa, vaikka asiakkaiden ostoskärryihin ne eivät vielä viikkoihin päätyisikään.

Selvitys: Yli viisikymppiset ovat tyytyväisimpiä ja lojaaleimpia asiakkaita - Rautakaupan asiakaspalvelu saa huutia | Kaupan liitto verkko RSS

Palveluiden asiakastyytyväisyydessä on suuria eroja ikäryhmien välillä. Alle 35-vuotiaiden asiakastyytyväisyys jää jälkeen yli viisikymppisistä lähes alalla kuin alalla, kertoo Kaupan liiton tuore selvitys.

Kuluttajien luottamus laskusuunnassa syyskuussa | Kaupan liitto verkko RSS

Kuluttajien luottamusindikaattori oli syyskuussa 20,2, kun se oli elokuussa 21,5 ja heinäkuussa 22,0. Suunta on laskeva, mutta luottamus on kaiken kaikkiaan edelleen hyvällä tasolla, kertoo Tilastokeskus.