Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Mies jäi 29. kerran tänä vuonna kiinni yhden oluttölkin näpistämisestä - kohta seuraukset ovat paljon ankarammat | Kaupan liitto verkko RSS

Keski-ikäinen helsinkiläinen mies jäi kiinni maanantaina Vantaalla anastettuaan kaupasta yhden tölkin olutta. Kohta tällaisesta rikollisuudesta voi joutua taas kaltereiden taakse.

Sakon muuntorangaistus palautetaan | Kaupan liitto verkko RSS

Kevättalvella uutisoitiin järvenpääläisestä kauppiaasta, jonka kaljavarkaat hakkasivat tämän lähdettyä juoksemaan heidän peräänsä. "Pitääkö henki mennä ennen kuin poliisi puuttuu asiaan?" kauppias kyseli tapahtumien jälkeen.

Etujärjestöt suhtautuvat nihkeästi verottajan esittämään kassauudistukseen | Kaupan liitto verkko RSS

Verohallinnon harmaan talouden yksikkö julkaisi viime viikolla selvityksen, jossa esitetään kuluttajakauppaa käyville yrityksille pakollista online-kassajärjestelmää, toiselta nimeltään fiskaalista kassajärjestelmää.

Kolumni: Löysin kauppareissulla 13 euron farkut, enkä ole sen jälkeen juuri muita housuja käyttänyt | Kaupan liitto verkko RSS

Moni suomalainen kulkee marketeista ostetuissa vaatteissa, vaikka sitä ei ehkä huomaa, kirjoittaa Sinikka Pylkkänen Heti alkuun tunnustus: olen kulkenut viimeisen puolen vuoden ajan lähes päivittäin markettifarkuissa.

Lämmin kesä on ollut herkkua vaatemyynnille - alennusmyyntien kuumin sesonki käynnissä | Kaupan liitto verkko RSS

Kesän alennusmyynnit ovat perinteisesti alkaneet juhannuksen jälkeen. Enää tällaista yhtenäistä linjaa ei noudateta.

Kataisen ilmoitus sähköisti komissaaripelin | Kaupan liitto verkko RSS

EU-komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen (kok) ilmoitti keskiviikkona, ettei hän asetu ehdolle eurovaaleissa tai pyri eurooppalaisen EPP-puolueensa kärkiehdokkaaksi komission johtoon.

KL: Prisma tuo suositun Pride-malliston kauppojen hyllyille: "Uskon, että markettimuodilla voidaan muuttaa maailmaa" | Kaupan liitto verkko RSS

Designer Stacy Igelin Boy Meets Girl -mallistoa myydään supermarketeissa, ja kauppa käy. Prisma on muutamassa vuodessa noussut suomalaisten suosikkipaikaksi ostaa vaatteita.

Osta kolme, palauta nolla - Amazonin-mallin verkkokauppaan tarvitaan muutos | Kaupan liitto verkko RSS

Kodinkoneita, matkapuhelimia, huonekaluja... kymmenien tuhansien eurojen arvosta uudenveroista tavaraa jätepuristimeen joka päivä. Tiistaina uutisoitiin, että verkkojätti Amazon heittää palautustuotteitansa surutta roskiin.

Kuluttajaprofessori: Amazon ei ajattele muuta kuin rahantekoa | Kaupan liitto verkko RSS

Kuluttajatutkimuksen professori Mika Pantzar ei usko kuluttajakäyttäytymisen vähentävän verkkokaupan palautustuotteiden tuhlausta.

Heittävätkö nettikaupat myös Suomessa palautustuotteita roskiin kuten Amazon? - Tarkkoja määriä ei haluta kertoa | Kaupan liitto verkko RSS

Nettijätti Amazonin tapa murskata asiakaspalautuksia jätteiksi ei ole Suomessa tapana, väittävät ainakin Suomessa toimivat verkon suuret.