Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

K-ryhmä avaa 10 ensimmäistä sähköautojen latausasemaa Tampereelle, Turkuun, Kuopioon, Lappeenrantaan, Porvooseen ja pääkaupunkiseudulle | Kaupan liitto verkko RSS

Syksyn aikana avattavat 10 latausasemaa ovat lähtölaukaus suurprojektille, sillä kokonaisuudessaan K-Latauksen verkosto kattaa vuoden 2019 lopussa lähes 400 sähköautojen latauspistettä yli 70 latausasemalla muodostaen merkittävän osan koko

Osa kaljavarkaista ja sarjanäpistelijöistä on alihankkijoina rikollisliigoille | Kaupan liitto verkko RSS

Osa tavaraa ja kaljaa vievistä sarjanäpistelijöistä toimii alihankkijoina järjestäytyneelle rikollisuudelle. Löperön nykylain vuoksi he jäävät käytännössä rangaistuksetta.

Taas uusi kauppakeskus - Rediin odotetaan miljoonia kävijöitä | Kaupan liitto verkko RSS

Valtava rakennustyömaa on hallinnut Helsingin Kalasatamaa pitkään, mutta tänään torstaina Redi-kauppakeskus avautui. Elämykselliseksi mainostetusta kauppakeskuksesta löytyy parisataa eri toimijaa.

K-ryhmä avaa 10 ensimmäistä sähköautojen latausasemaa Tampereelle, Turkuun, Kuopioon, Lappeenrantaan, Porvooseen ja pääkaupunkiseudulle | Kaupan liitto verkko RSS

K-ryhmä avaa kuluvan syksyn aikana 10 ensimmäistä K-Lataus-verkostoon kuuluvaa sähköautojen latausasemaa K-kauppojen yhteyteen eri puolille Suomea. Jokaisella latausasemalla on vähintään kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä.

PAM uhkaa poliittisilla lakoilla | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus päätti 18.9. kaikkia PAM-aloja koskevasta ylityökiellosta. Ylityökiellon alkamisajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Miljoonabisnes alkoi yksiöstä | Kaupan liitto verkko RSS

Tiina ja Petri Skinnarin vaatebisnes alkoi vaatimattomasti yksiöstä. Nyt heillä on oma 2500 neliön kiinteistö ja suunnitelma kasvaa kansainväliseksi.

Älyhälytin paljastaa tuotteen kulkureitit kaupan sisällä - "Tilaustyötä tekevät varasliigat ovat yleiseurooppalainen ongelma" | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalainen kasvuyritys Noccela on kehittänyt vähittäiskaupalle hälytysjärjestelmän, jossa tieto hälyttimen siirtymisestä paikasta toiseen näkyy mobiililaitteen ruudulla reaaliaikaisesti.

Yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista avaa ovensa - Apu tutustui Rediin ennakkoon | Kaupan liitto verkko RSS

Helsingin Kalasataman uusi kauppakeskus tarjoaa monenlaisia palveluja. Pääkaupungin kauppakeskusten kilpailu kiristyy neliöiden lisääntyessä. Uutta on kansainvälinen trendi, elämyksellisyys.

Koko kaupan myynti kasvoi heinäkuussa 6,7 prosenttia vuodentakaisesta | Kaupan liitto verkko RSS

Tilastokeskuksen mukaan koko kaupan myynti kasvoi heinäkuussa 6,7 prosenttia vuoden 2017 heinäkuuhun verrattuna. Tammi heinäkuussa koko kaupan myynti kasvoi puolestaan 4,9 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Pesti OECD:ssä on ollut Mari Kiviniemelle opettavainen reissu - "Olo on sellainen, että tässä on tullut suoritettua muutama maisterintutkinto" | Kaupan liitto verkko RSS

Kaikki eivät ole hyötyneet globalisaatiosta, Kaupan liiton toimitusjohtajana aloittava entinen pääministeri sanoo Henkilö Vihreä tee ja korvapuusti ovat Mari Kiviniemen valinta helsinkiläisessä kahvilassa.