Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Käteistä kaupan kassalta - mutta millä hinnalla? | Kaupan liitto verkko RSS

Valtaosa käteisestä rahasta nostetaan Suomessa käteisautomaateista, mutta asiakkailla on myös mahdollisuus tehdä nostoja monien kauppojen kassoilta.

Kaupan liitto: Lisäsääntely ei paranna elintarvikeketjun sopimussuhteita eikä tuottajan asemaa | Kaupan liitto verkko RSS

Euroopan komissio antoi huhtikuun puolivälissä ehdotuksensa epäterveiden kaupan käytäntöjen kieltämiseksi elintarvikeketjussa. Suomessa samaa asiaa käsittelevän elintarvikemarkkinalain luonnos on ollut lausunnolla jo muutaman viikon.

Komissio haluaa vahvistaa kuluttajansuojaa | Kaupan liitto verkko RSS

EU-komissio julkaisi 11.4.2018 ns. New Deal for Consumers -toimenpidepaketin, joka sisältää useita lainsäädäntöaloitteita. Euroopan unionissa on maailmanlaajuisesti tarkasteltuna jo nyt erittäin korkea kuluttajansuojan taso.

Muutoksia arvoseteleiden verotukseen | Kaupan liitto verkko RSS

Hallitus on antanut esityksen, joka muuttaa arvoseteleiden arvonlisäverotusta. Muutoksen on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2019. Esitys koskee mm. lahjakortteja, vouchereita, prepaid-kortteja ja muita arvoseteleitä.

Case #kauppa: UFF:n logistiikkaketjukin on mahdollisimman ilmastoystävällinen | Kaupan liitto verkko RSS

Ilmasto- ja globaalikehityksen kansalaisjärjestö U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf:n (UFF) koko olemassaolo perustuu kiertotaloudelle. UFF perustettiin 30 vuotta sitten edistämään kestävää ilmasto- ja globaalikehitystä.

Kaupan alalla on vähennetty nopeasti muovikassien kulutusta | Kaupan liitto verkko RSS

Ympäristöministeriön ja Kaupan liiton välinen sopimus on vähentänyt nopeasti muovikassien ja -pussien käyttöä kaupan alalla ensimmäisen sopimusvuoden aikana.

"Sisäfileissä on vaijerit kuin Stockalla nahkatakeissa" - Sarjanäpistäjä voi taas joutua istumaan, kauppiaat tyytyväisiä | Kaupan liitto verkko RSS

MUUNTORANGAISTUS Oulunkylän Mustapekassa näpistelijöiden matkaan lähtee murukahvia, partakoneenteriä, luontaistuotteita, alkoholia, karkkia, koruja ja meikkejä.

Verkkokauppamarkkinat kuumenevat - KL: Tori.fi ei pelkää alan jättejä | Kaupan liitto verkko RSS

Petteri Paalasmaa Amazon, Alibaba ja Facebookin kirpputorit ovat muuttaneet ja muuttavat edelleen ostamista ja myymistä.

Koko kaupan myynti kasvoi helmikuussa 3,5 prosenttia vuodentakaisesta | Kaupan liitto verkko RSS

Tukkukaupan myynti kasvoi 4,3 prosenttia ja vähittäiskaupan myynti puolestaan 3,3 prosenttia vuoden 2017 helmikuuhun verrattuna, kertoo Tilastokeskus tiedotteessaan.

Verkkokirpputorista tuli salonkikelpoinen - Tori.fi tähtää miljardiluokkaan | Kaupan liitto verkko RSS

Amazon, Alibaba ja Facebookin kirpputorit ovat muuttaneet ja muuttavat edelleen ostamista ja myymistä. Vaikutukset voi nähdä tarkastelemalla vaikkapa tavaratalokonserni Stockmannin viime vuosien talouslukuja.