Uutiset:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.vpalvelin.com/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Nuorilta hyvää palautetta kaupan kesätyöpaikoista | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan ala työllisti tuhansia nuoria kuluneen kesän aikana Tutustu työelämään ja tienaa -sopimuksella sekä osallistumalla Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Alkoholivääntö turhauttaa: "Kansanedustajista osa vastustaa kaikkia muutoksia ja vapautta" | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton Kari Luoto uskoo, että jos pienpanimojen annettaisiin myydä tuotteitaan, myös ravintoloiden yhteyteen voisi syntyä pienpanimoita. Lehtikuva Alkoholilain uudistusta käsiteltiin tiistaina eduskunnassa.

15:12 Ruotsissa uhkaillaan jo pankin vaihdolla - Bildt: Hallituksen idioottimaista Nordea-logiikkaa Taloussanomat | Kaupan liitto verkko RSS

Ruotsissa jälkipyykki pankkikonserni Nordean Suomeen-muutosta jatkuu. Ruotsin hallitukselle satelee edelleen rajua arvostelua Nordea-pankin ilmoitettua pääkonttorivaihdoksesta.

20:44 Iäkkäät ovat nuoria vastuullisempia kuluttajia, kertoo Kaupan liiton tutkimus - Verkkokaupassa on helpompaa olla vastuuton | Kaupan liitto verkko RSS

Esimerkiksi 18-35-vuotiaista naisista 23 prosenttia ei tutkimuksen mukaan tarkista tuotteiden alkuperää, valmistusmateriaaleja tai -tapaa juuri koskaan. Minna Nalbantoglu HS Julkaistu: 6.9. 20:44 6.9.

Zalando-sukupolven vastuullisuus hakusessa - tuotteiden valmistustapa ja alkuperä kiinnostavat vähiten nuoria | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan Liitto tutki palvelualojen mainetta kuluttajien piirissä ja teki samalla kuluttajien omasta vastuullisuudesta indeksin.

Vain joka kolmas tarkistaa kaupassa tuotteen alkuperän | Kaupan liitto verkko RSS

Nuoret naiset eivät juuri piittaa tuotteiden alkuperästä tai valmistustavasta, käy ilmi Palvelualojen tiistaina julkaistusta maineindeksistä. Vain joka kolmas alle 25-vuotias nainen katsoo tuotetiedot, mutta joka neljäs ei koskaan.

Mainekysely löysi suuria eroja vanhojen miesten ja nuorten naisten väliltä | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaiset arvostavat Kaupan liiton mainekyselyn perusteella elintarvike- ja paperiteollisuutta kaikkein eniten, mutta vähittäiskauppa nousee aloista kolmannelle sijalle.

Tuotteiden alkuperä ei kiinnosta nuoria naisia - yli 60-vuotiaat miehet ovat nuoria vastuullisempia | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto selvitti uudessa maineindeksissään palvelualojen arvostusta. Vertailun vuoksi mukana olivat keskeiset teollisuuden alat; paperi-, konepaja- ja elintarviketeollisuus. "Vähittäiskauppa sijoittui yllättävän hyvin.

Kaupan liiton hallituksen puheenjohtaja Taavi Heikkilä: Kauppa haluaa työllistää | Kaupan liitto verkko RSS

Suomen suurin toimiala kauppa etsii keinoja työllistää. Alan työtehtävät muuttuvat vauhdilla, samoin osaamistarpeet. Kaupan liitossa rakenteilla oleva Palvelualojen tulevaisuusohjelma avaa osaltaan tietä työmarkkinoiden uudistamiseen.

Perinteisellä teollisuudella ja ravintola-alalla on sekä hyvä että huono maine - riippuu, kysyykö nuorelta mieheltä vai naiselta | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto selvitti suomalaisten suhtautumista palveluihin ja teollisuuteen erityisellä maineindeksillä nyt ensimmäistä kertaa.